Місячник "Увага діти на дорозі!"

2018-10-01

/Files/images/20181001_111123.jpg

«Увага! Діти на дорозі!»

Щороку в Багатянській ЗОШ проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього місячника в школі пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху.
Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися працівники нашої школи,учні, батьки – всі ті кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.
Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели протягом вересня Єдиний урок з правил безпечної поведінки на дорозі.
Так відбулися конкурси плакатів, малюнків «Наш друг – дорожній рух».
Пройшов показ мультфільмів «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.) та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-11 кл.).
За час літніх канікул діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно, під забули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності.

Після завершення місячника педагогічний колектив має надію, що наші діти будуть виконувати на практиці ті правила, які обговорювалися під час проведення заходів з правил дорожнього руху. Ми впевнені, що лише цілеспрямована виховна робота з профілактики дорожньо-транспортного травматизму допоможе вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей на автошляхах села, міста і за їх межами.

Педагог-організатор Арделян Ю.В.

Кол-во просмотров: 183

Комментарии