Тиждень книги

2015-04-24

/Files/photogallery/874/DSC09968.JPG

З метою виховання в учнів любові до книги і інтересу до читання, розвитку пізнавальних здібностей дітей, формування читацької культури з 20.04. по 24.04.2015 року в Багатянській ЗОШ було проведено Тиждень книги під гаслом: «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає!»

Цікаво і захоплююче пройшло святкове шоу «Як у нас у бібліотеці» для учнів 1-5 класів, де «Господар бібліотеки» разом з Королевою книгою зустрічали гостей. З кожного класу діти читали вірші, співали пісні, та інсценували казки на сучасний лад.

Під час заходу використовувались інтерактивні методи виховання. Також упродовж Тижня було проведено ряд заходів: година спілкування «Чорнобиль - біль душі людської», бенефіс кращих читачів, рейд-огляд «Підручник у твоєму портфелі»; урок-вікторина «Всем известно, играть – интересно!»; бібліотечні уроки: «Книга – восьме чудо світу», екскурсія у «Читай - місто»; огляд періодики «Читай – світ пізнавай»; оформлено книжкові виставки: «Галерея цікавих книжок», «Книги-ювіляри 2015», «Подвиг немає забуття!» (до 70-річчя Перемоги).

У конкурсі малюнків «Моя улюблена казка» найактивнішу участь взяли учні 2-Б класу та Чілик Надія, Владінова Анастасія – 4 клас, Шишман Ірина – 5 клас, Картелян Юлія, Тангер Юлія – 6-Б клас, Селецька Лариса – 3 клас, які стали переможцями конкурсу. У День читача активом бібліотеки проаналізовано читацькі формуляри учнів 1-11 класи. У номінації «Найкращий клас» переможцями стали 1-А, 1-Б та 2-Б класи (класоводи Картелян С.С., Чілик М.П., Патлавська В.Ф.).

У номінації «Суперчитач» перемогли: - серед учнів 1-4 класів Гребенюк Катерина 1-А, Беженар Олена, 2-Б клас. - серед учнів 5-11 класи Грекова Валентина, 10 клас.

Наприкінці тижня було підведено підсумки участі учнівського та педагогічного колективів у запланованих заходах. Кращих та найактивніших учасників нагороджено грамотами, дипломами та подарунками.

Кол-во просмотров: 128

Комментарии