• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Онлайн Свято Останнього Дзвоника в Багатянському ЗЗСО!

Онлайн Свято Останнього Дзвоника в Багатянському ЗЗСО!

2022-05-31

Онлайн Свято Останнього Дзвоника в Багатянському ЗЗСО!

Дорогі учні! Шановні вчителі і батьки!
Щиро вітаємо вас зі Святом Останнього дзвоника та успішним завершенням навчального року!
Цього року він проходить в онлайн форматі.
У цей святковий день звертаємося до всіх школярів з побажанням добра, щастя і здоров’я. Останній шкільний дзвоник сповіщає вам про омріяний прихід літніх канікул. Ми віримо в те, що ви проведете їх весело і цікаво.
Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаємо кожному з вас, ювілейний 55-й випуск, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми. Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, ваших наставників-учителів, рідний край, впевнено представляйте Україну добрими справами та вагомими здобутками.
По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Дорогі діти! Цінуйте і шануйте їхню любов, підтримку, турботу і піклування. Пам’ятайте, що саме батьки є вашою надійною опорою в житті.
У День Останнього дзвоника щиро вітаємо та висловлюємо особливу подяку освітянам. Ваша праця є запорукою духовно-морального та патріотичного виховання, інтелектуального зростання молодого покоління.
Зі Святом Останнього Дзвоника!

https://www.youtube.com/watch?v=x2fQESYw4xI&ab_channel=%D0%AE%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%94%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD

Педагог-організатор Юлія ДАМАСКІН
Кол-во просмотров: 69

Комментарии