• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Тиждень безпеки дорожнього руху в Багатянському ЗЗСО

Тиждень безпеки дорожнього руху в Багатянському ЗЗСО

2022-05-29

Тиждень безпеки дорожнього руху в Багатянському ЗЗСО

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі, з 23 по 29 травня 2022 року в Україні проводився щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху. На виконання листа Управління освіти Саф’янівської сільської ради 06/01- 13/529 від 24.05.2022 в Багатянському ЗЗСО були проведені дистанційні онлайн заходи.
Вчитель початкових класів Переверза Марія Василівна провела з учнями 3-б класу онлайн-урок з безпеки дорожнього руху в рамках національного проекту «Безпечна країна». Учні прослухали правила поведінки на дорозі, розгадали ребуси та анаграми, а також відповідали на запитання про знання дорожніх знаків.
Педагог -організатор Дамаскін Юлія Анатоліївна провела з учнями 5-а та 6 класів онлайн-конференцію «Безпека дорожнього руху», під час якої учні прийняли участь в обговорюванні різних дорожніх ситуацій. Учні були ознайомлені з основними дорожніми знаками та правилами поведінки на дорогах.
Наші учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.
Педагог -організатор Юлія ДАМАСКІН
Кол-во просмотров: 38

Комментарии