День миру в Багатянському ЗЗСО

2021-09-21

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

В Багатянському закладі загальної середньої освіти 21 вересня в знак щирого бажання жити в мирній державі учні 1-4 класів свої почуття передали через малюнок. В кожному класі початкової школи були оформлені виставки дитячих малюнків на тему «Діти за МИР».

Учні середньої та старшої школи прийняли участь в конкурсі малюнків, які були намальовані на дошках. В результаті оцінювання робіт, серед 5-6 класів, учні 5-б класу посіли І місце (кер. Кулава Л.А.), 5-а клас – ІІ місце (кер. Дамаскін Г.М.), а 6 клас ІІІ місце (кер. Картелян О.В.).

Серед учнів 7-8 класів місця були розділені наступним чином: І місце – 7-б (кер. Генова Н.Г.) клас, ІІ місце – 8-а клас (кер. Грекова О.І.), ІІІ місце – 7-а класі (кер. Калова О.Д.), а на ІV місці – 8-б клас (кер. Георгиця К.М.).

І місце серед учнів старшої школи посіли відразу два класи: 9-б (кер. Лупу А.П.) та 10 (кер. Арнаут О.М.). Учні 11 класу (кер. Плешу Н.М.) посіли ІІ місце, а на ІІІ місці учні 9-а класу (кер. Пінтійська Н.Г.).

Усі роботи оригінальні, насичено-інформаційні, яскраві та талановито намальовані. Це свідчить про те, що учні щиро вірять в те, що мир на землі буде й такі малюнки будуть не закликом, а просто яскравими відлунням сьогодення.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Педагог-організатор Юлія ДАМАСКІН

Кол-во просмотров: 41

Комментарии