• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • 9 день в Багатянському пришкільному таборі – «Подорож до парку»

9 день в Багатянському пришкільному таборі – «Подорож до парку»

2021-06-11

/Files/images/IMG-58b97a436fd53f8668b6d45b225d4087-V.jpg

Діти дуже люблять літо. І не тільки тому, що настав час літніх канікул, а все тому, що сама дивовижна погода і природа проявляється тільки жарким літом. Про самій природі можна розповідати багато дивного. Буяння фарб просто заворожує погляд, різноманіття розкішних квітів надають яскравості, а спів птахів просто диво.

Стало душно, порошно і дуже жарко. Однак, в будь-якому, навіть найменшому селищі є свої оазиси. Це парки і сквери. Забежишь буває в таке місце з палючого сонця і ніби потрапляєш в інший світ.

11 червня діти 4-А класу здійснили подорож до сільського парку. Парк оточив своїх відвідувачив тінистою прохолодою і шелестом листя.

Варто було учням тільки прислухатися до великих дерев , як вся навколишня природа ніби почала говорити.

Діти виявили які зміни відбулися влітку в живій і неживій природі; з’ясували причини, що зумовляють ці зміни; розширили поняття про дерева, кущі, трав’янисті рослини;

про вміння орієнтуватися на місцевості за допомогою рослин.

Звернули увагу на поведінку пташок. Розповіли, чому у пташок почалася пора тиші. Пригадали правила захисту від комах, кліщів. Комарів.

А яка подорож без розваг?

Народна мудрість говорить: "Здоровому все здорово". Вести здоровий спосіб життя зараз модно і зовсім не складно - потрібно дотримуватись лише деяких основних принципів.

11 червня у 4 А класі була проведена година спілкування «Ми за здоровий спосіб життя», в рамках якого був проведений конкурс малюнків "Здоровому все здорово".

Здоров'я - це найдорожчий, найдорогоцінніший дар, який отримала людина від природи. Міцне здоров'я забезпечує активне життя, сприяє подоланню труднощів, дає можливість успішно вирішувати життєві завдання.

Вчитель початкових класів Валентина ГРЕКОВА

Кол-во просмотров: 81

Комментарии