• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • «День сім'ї» - 7 день пришкільного табору Багатянського ЗЗСО

«День сім'ї» - 7 день пришкільного табору Багатянського ЗЗСО

2021-06-09

/Files/images/IMG-7e4cf083dd1407826b4652eee5746ba2-V.jpg

«День сім'ї» - 7 день пришкільного табору Багатянського ЗЗСО

Тільки в сім’ї дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. Тут вона набирається сил і натхнення, тут їй рідні люди впродовж всього життя допомагають досягати вершин і отримувати перемоги, долати життєві труднощі.

Кожна дитина мріє про щастя та хоче жити у повноцінній, люблячій родині.

7 червня, цей день, в Багатянському ЗЗСО було присвячено Дню сім'ї. В пришкільному таборі були проведені різноманітні тематичні заходи:

Цікаво пройшла година спілкування «Без сім'ї нема щастя на землі». Учні класу розповіли про свої родини, поділилися родинними фото з однокласниками, краще пізнали один одного. Виконуючи вправу «З родини йде життя людини», учні намалювали герб сім’ї та із захопленням розповідали про хобі своєї сім’ї, чим цікавляться та займаються у вільний час члени родини. Також провели конкурс малюнків «Тато, мама, я – разом ми сім’я», розгадували анаграми, кросворд «Батько і мати – два сонця гарячих», провели бесіду «Дитина – дзеркало родини»

Учні з цікавістю та ентузіазмом виконували всі поставлені перед ними завдання.

З родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме з сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. Тож недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина».

Практичний психолог Неля ПІНТІЙСЬКА

Кол-во просмотров: 78

Комментарии