«Вони помирали, щоб жила Україна»

2021-02-20

/Files/images/изображение_viber_2021-02-22_13-19-32з.jpg

«Вони помирали, щоб жила Україна»

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
Серед Небесної Сотні були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України - від сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі народ усієї Соборної України.

В Багатянському ЗЗСО протягом 19.02.-22.02. вшановували пам'ять Небесної Сотні. Так, класний керівник Картелян С.С. провела для учнів 3-а класу урок-реквієм «Героям Слава». Софія Семенівна зачитала вірші воїнів для мами та про героїв, що полягли на Майдані. Оформила та продемонструвала фотопрезентацію «Трагічний український лютий». Учні створили дошку пам`яті, голосно промовляючи «Слава Україні! Героям Слава!».

Класний керівник Арнаут О.М. провела виховну годину «Герої не вмирають…Просто йдуть..», під час якої учні 9 класу вшанували загиблих.

Учні 3- б класу під керівництвом Чілік М.П. провели інформаційний урок «Вони поклали душу за майбутнє…», по завершеню якого учні створили ланцюжок «Слава Героям».

Класний керівник 6-Б класу Генова Н.Г. провела патріотичну годину «Ті, що змінили нашу державу і наш народ».

Класний керівник Калова О.Д. провела виховну годину з учнями 6- а класу «Вони помирали, щоб жила Україна».

Бібліотекар школи Картелян Г.Г. оформила куточок «Герої не вмирають» .

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А. з учнями 7-А класу переглянули та обговорили документальний фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила», який розкриває події на Майдані в лютому 2014 року.

Варту пам`яті було організовано вчителем Захисту України Мінженер О.І. з юнаками 10 класу.

Усім щиро бажаємо мирного неба над головою та рідної землі під ногами!

Слава Україні!

Героям Слава!

Герої не вимирають!

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.

Кол-во просмотров: 98

Комментарии