• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Природоохоронна акція «Пташина їдальня в Багатянському ЗЗСО»

Природоохоронна акція «Пташина їдальня в Багатянському ЗЗСО»

2021-02-11

/Files/images/изображение_viber_2021-02-11_14-15-37.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-02-11_14-15-37лро.jpg

На календарі місяць лютий, а за вікном можемо бачити чудову зимову погоду. Але зима – це не тільки гарний білий сніг, але й найважчий час для птахів, що зимують у наших містах. Саме зараз настав час, коли можна зробити дуже просту, але добру і важливу справу: влаштувати годівницю для птахів. Допомога птахам це важлива і відповідальна справа.
Учні 1 класу Багатянського закладу загальної середньої освіти під керівництвом вчителя початкових класів Делі А.П. за допомогою дорослих виготовили цікаві та корисні годівнички.

Деякі учні навітьзастосували принципи енергозбереження та використали вторинні ресурси -пластикові пляшки. Діти зробили в них невеличкі отвори, достатні для пташок малих розмірів, розмалювали різноманітними наліпками, щоб годівнички було видно здалеку.

Тепер кожен охочий може виготовити пташиний смаколик для пташок із сухариків, насіння, пшона. Всі інгредієнти приносять небайдужі учні і за спільною працею роблять справді корисну справу. Нехай з усіх кінців до нас злетяться, як додому, зграйки на ганок !!!

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.

Кол-во просмотров: 52

Комментарии