• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Тиждень безпечного інтернету в Багатянському закладі загальної середньої освіти

Тиждень безпечного інтернету в Багатянському закладі загальної середньої освіти

2021-02-05

/Files/images/ПОРАДИ-ДІТЯМ-1.jpg

/Files/images/tmp750746825249521665.jpg

Інтернет – це мережа, без якої ми в сучасному світі й не уявляємо свого життя. Дистанційне навчання стало нововведенням для нинішніх учнів та вчителів. І це навчання було б неможливим без інтернету.
А чи все ми про цю мережу знаємо? Чи про все здогадуємося?
Для того, щоб розкрити деякі питання роботи в Інтернеті, про безпеку користування ним, в Багатянському закладі загальної середньої освіти протягом 01.02. – 05.02. проходить Тиждень безпечного інтернету.
Так, вчителі інформатики Переверза М.В., Дамаскін Ю.А., Пінтійська Т.І., Пінтійська Н.Г. з учнями 2,3 та 4 класів бесіди «Безпечний інтернет». Пінтійська Т.І. розробила для учнів пам`ятку « Правила безпечного інтернету».
Класні керівники провели онлайн виховні години «Безпека в інтернеті» (1-4 класи), «Чи залежний ти від соціальних мереж?» (5-11 класи).
Педагог-організатор Дамаскін Ю.А. зробила підбірку пізнавальних відео, які стануть цікавими не тільки дітям, а й дорослим.
Також запустила онлайн опитування «Що таке безпечний інтернет?», в ході якого усі підписники шкільних груп в соціальних мережах могли висловити свою думку.
Цікаве анкетування «Тест на Інтернет залежність» для учнів 7-х класів провела вчитель інформатики Пінтійська Т.І.
Перегляд повчальних мультфільмів про безпеку Інтернету організувала учням 4 класів вчитель інформатики Пінтійська Н.Г., а для учнів 8- а класу перегляд відеолекцій «Інтернет: користь та небезпека».
Вчитель інформатики Дамаскін Ю.А. провела з учнями 7-Б класу онлайн бесіду «Я та соціальні мережі». Ця тема є особливо актуальною для сучасної молоді. В ході бесіди, вчитель розповіла про основні правила користування мережами, про етикет спілкування, про те, чого слід дотримуватися аби не потрапити в неприємну чи навіть небезпечну ситуацію.
Інтернет відкриває безмежні можливості, але разом з тим передбачає велику відповідальність.
Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.
Кол-во просмотров: 68

Комментарии