• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Заходи до Дня захисника України в Багатянській школі

Заходи до Дня захисника України в Багатянській школі

2020-10-14

/Files/images/150.jpg

Заходи до Дня захисника України в Багатянській школі

До Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – в Багатянській школі, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу були проведені такі заходи:

§ Класними керівниками був проведений єдиний урок «Слава героям України!», метою якого стало формування в учнів розуміння понять: «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни;

§ «Козацькі забави» були організовані вчителями фізичної культури Мінженер О.І. , Мінженер С.І., а також практикантка Бабаян Елена для учнів 6-б класу. Учасники прийняли активну участь в різних спортивних конкурсах, демонстрували свою кмітливість та вміння , спритність та винахідливість;

§ Бібліотекар школи Картелян Г.Г. провела для учнів 4 класів знайомство з виставкою «Степ та воля – козацька доля», а також діти розмалювали малюнки до Дня Захисника України.

§ Соціальний педагог Картелян О.В. провела для учнів 5 класу мультивікторину «Знайомство з українським козацтвом»

§ Учні 7-А класу під керівництвом класного керівника Грекової О.І. поклали квіти до пам`ятника загиблому невідомому солдату.

Учні, хоч і заочно, але з усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України сил і здоров’я, щастя і благополуччя, мужності і стійкості. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.

Кол-во просмотров: 109

Комментарии