• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Виставка юних натуралістів «Щедрість рідної землі»

Виставка юних натуралістів «Щедрість рідної землі»

2020-09-25

/Files/images/фото виставки.jpg

/Files/images/Беркуця Валерія 1 клас .jpg

Земля – це наше багатство, це наше здоров’я та майбутнє життя. Щороку учні Багатянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів приймають участь в шкільній та районній виставках досягнень юних натуралістів, демонструючи свої поробки з природніх матеріалів, проектні роботи, а також практичну природоохоронну роботу.

Цього року протягом 21 - 25 вересня, учні презентували достатню кількість поробок з природніх матеріалів, кращі з яких (за рішенням членів комісії) були представлені на заочній районній виставці досягнень юних натуралістів. Учнівське самоврядування під керівництвом педагога-організатора Дамаскін Ю.А. оформили виставку та підготували її відео-презентацію, яку захищала прем’єр-міністр школи Лозовська Анастасія. Роботи виконані креативно, творчо та естетично.

Учні школи приймали участь в практичній природоохоронній роботі та трудових акціях результати яких були оформлені в проекти. «До чистих джерел», «Парад квітів біля школи», «Дослідницький марафон». Учні 2-Б класу під керівництвом Переверзи М.В. підготували презентацію «Хліб в селі Багате», а Анастасія Лозовська підготувала вірш «Хліб усьому голова».

Наймолодші учні школи 1 клас під керівництвом Делі А. А. прийняли участь у флешмобі, підготувавши гарні фото з домашніми овочами та фруктами, а Дамаскін Ю.А. оформила все це в відео-проект.

В сучасному світі дуже важливо зберігати баланс у всьому. Тому завдання сучасної молоді помножувати, збагачувати все те, що ми маємо. Юні натуралісти Багатянської ЗОШ в черговий раз довели, що вони люблять свій край та намагаються зберегти своє майбутнє!

Педагог – організатор Дамаскін Ю.А.

/Files/images/Тимофеєва Анастасія 3-Б клас .jpg

Кол-во просмотров: 252

Комментарии