Нагадування- ЗНО-2020

2020-06-24

ЗНО-2020

Предмети , їхню кількість (не більше як чотири) і мову тестування Ви обираєте самостійно під час реєстрації.Переклад тестів з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії здійснюється кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою.

ГРАФІК

проведення ЗНО-2020

№ з/п

Предмет ЗНО-2020

Дата проведення

1

Іноземні мови (англійська)

07 07 2020 року

2

Українська мова і література

30 06 2020 року

3

Математика

25 06 2020 року

4

Географія

17 07 2020 року

5

Біологія

13 07 2020 року

6

Фізика

02 07 2020 року

7

Історія України

09 07 2020 року

8

Хімія

17 07 2020 року

Абітурієнт має самостійно оформити заяву-реєстраційну картку, скориставшись спеціальною програмою, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти, яка розміщена на веб-сайтах www.testportal.gov.ua таwww.test-center.od.ua

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО-2020 , абітурієнт повинен надіслати поштою до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти комплект документів:

ü заяву-реєстраційну картку із вклеєними у відведеному місці двома фотографіями; копію паспорта

ü копію документа про повну загальну середню освіту або довідку з місця навчання;

ü копію документа про зміну прізвища або прізвища, імені, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в зазначенні персональних даних);

ü на копіях документів, що подаються до реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі слів: «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистого підпису особи, яка реєструється, її ініціалу (-ів) та прізвища, дати засвідчення копії.

ü висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (за потреби).

ü копії документа, що підтверджує законність перебування на території України (для іноземців, осіб без громадянства, біженців, осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту, закордонних українців);

ü переклад документів наукраїнську мову, завірених нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).

Заява-реєстраційна картка оформляється державною мовою відповідно до зразка, затвердженого Українським центром оцінювання якості освіти.

Після обробки реєстраційних документів ОРЦОЯО надсилає абітурієнту рекомендованим поштовим відправленням:

ü реєстраційну картку абітурієнта,

ü бланк Сертифіката,

ü інформаційний бюлетень «Зовнішнє незалежне оцінювання 2020 рік».

Для кожного абітурієнта на веб-сайті УЦОЯО створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та pin-кодом, зазначеним у ньому.

У разі виникнення питань щодо реєстрації на ЗНО абітурієнт може звернутися до пунктів рестрації (консультаційних) ОРЦОЯО. Інформація про місце їх розташування та розклад роботи розміщується на веб-сайтах Українського та регіонального центрів оцінювання якості освіти.

За рішенням регламентної комісії ОРЦОЯО особі може бути відмовлено в реєстрації за таких підстав: подання не всіх документів, необхідних для здійснення реєстрації; неналежне оформлення комплекту реєстраційних документів; зазначення в заяві-реєстраційній картці недостовірних даних; неможливість створення особливих (специфічних) умов для проходження ЗНО згідно з висновком закладу охорони здоров’я; подання заяви пізніше встановленого строку (визначається за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті). Абітурієнт може внести зміни до реєстраційних даних шляхом повторної реєстрації. У такому разі абітурієнт, крім комплекту реєстраційних документів, повинен надіслати отриманий раніше Сертифікат.

КОНТАКТИ:

Адреса: Одеський РЦОЯО,

вул. Академіка Корольова, 26, м. Одеса, 65114

Телефон: (048) 784-69-95; .

Веб-сайти: www.test-center.od.ua

Електронна пошта:rc.odesa@testportal.gov.ua

Кол-во просмотров: 168

Комментарии