• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Святкування Дня українського козацтва в Багатянській загальноосвітній школі

Святкування Дня українського козацтва в Багатянській загальноосвітній школі

2019-10-11

/Files/images/ааааа.jpg

/Files/images/вввв.jpg

День українського козацтва – це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. В наш час відображення традицій українського козацтва є досить актуальним, бо всі ми нащадки козаків.

Так, в Багатянській загальноосвітній школі було заплановано та проведено ряд заходів до Дня українського козацтва.

Протягом тижня (07.10. – 11.10.) класними керівниками були проведені бесіди, виховні години та години спілкування на тему «Козацтво – наше величне минуле».

11 жовтня було організовано та проведено військово – патріотичний конкурс, в якому прийняли участь учні 7-8 класів. Гімн України, який пролунав на скрипці учня 6-а класу Желдакова Іллі, що прослухали учні школи та слова привітання директора школи, Мінженер Олександра Івановича, дали старт військово – патріотичному конкурсу. Учні змагалися у різноманітних військово – спортивних змаганнях, де проявили свою силу, спритність, чіткість та інтелектуальність. Прикрасою змагань стали участь 5-6 класів у конкурсі національно – патріотичної пісні або танку.

В результаті запеклих баталій, призові місця були поділені наступним чином. ІІІ місце, з результатом у 23 бали, отримала команда 7-б класу «Драйв загін». Команда 7-а класу «Джура» з результатом в 24 балів опинилася на ІІ місці. А переможцем змагань, зі значним відривом (36 балів), стала команда 8 класу «Патріот».

В конкурсі національної пісні або танку на ІІІ місці опинилася команда 6-б класу, яка гарно представила пісню «Я малюю Україну». ІІ місце поділили між собою команди 5-б та 7-а класів, які милозвучно виконали українські пісні. На І місці опинилася відразу чотири команда 5-а класу,6-а класу, 7-б класу та 8 класу. Їх номери, а думку журі, виявилися найяскравішими.

Вцілому свято залишило багато позитивних емоцій та ще раз зробило акцент на тому,що підростаюче покоління - це дійсно нащадки сміливих українських козаків. І як наголошує українське прислів’я : «Українському роду – нема переводу»!

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.

/Files/images/ттт.jpg

/Files/images/жжж.jpg

Кол-во просмотров: 189

Комментарии