Наші у грі "Сокол"(Джура)...

2019-05-17

/Files/images/д3.jpg


13 та17 травня на автодромі м.Ізмаїл ,а також на базі Саф’янської ЗОШ відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У перший день змагань журі достойно оцінило виступ нашої команди «Задунайці»,яка складалася з числа учнів 10-8 класів (Маджаров Михайло, Михайловський Юра, Супляков Саша , Кочколов Євген,Картелян Максим, Ромалійський Артем ,Селецька Ника , Великова Марія),Команда посіла ІІІ-ті місця у «Таборуванні» та «Впоряді» , а Маджаров М.не тільки виборов І місце у стрільбі , у особистому заліку,він у тандемі з Веліковою М. посіли Перше місце у команді.

Другий конкурсний день Гри був не менш цікавим та яскравим. В програму змагань ввійшли: інтелектуальна гра-вікторина «Відун» конкурс «Рятівник» ,конкурс звітів «Добре діло» ,«Ватра» (художньо-творче представлення рою) .

У конкурсі «Рятівник» переможцями стали учні Утконосівської ЗОШ (надання долікарської допомоги), а наша команда посіла ІІ місце. До змагань команду учнів підготували :вчитель курсу «Захист Вітчизни» Мінженер Олександр Іванович ,вчитель фізичної культури Мінженер Сніжана Іванівна та педагог-організатор школи Сербінова Олеся Вікторівна.

Кол-во просмотров: 183

Комментарии