• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Військово-спортивне свято до Дня Збройних сил України.

Військово-спортивне свято до Дня Збройних сил України.

2017-12-06

/Files/images/20171205_205641.jpg

Покажемо, браття, що ми –

Неньки рідної сини.

Землю будем боронити

Бо ми вправні вояки –

Українські козаки.

Cприяти патріотичному вихованню учнів; пробуджувати національну самосвідомість;розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність; виховувати моральні, естетичні якості, почуття патріотизму; сприяти створенню міцного класного колективу-саме таку мету ставив перед собою вчитель курсу «Захист Вітчизни» - організатор військово-спортивного свята, яке відбулось увечері 5 грудня, напередодні святкування Дня Збройних сил України в спортивній залі Багатянськой ЗОШ.

В школу було запрошено вельмишановне журі з числа військовослужбовців запасу: ст..лейтенанта Якименко О.О. ,ст..сержанта Дамаскіна П.П.,сержанта Картеляна Я.І. та рядового Грекова О.П.

Лунає Гімн України. Дано старт змаганням, в яких прийняли участь чотири команди 9-х ,10-го та 11-го класів .З перших конкурсів програми зав’язалася справжня чоловіча боротьба ,де компромісу не було місця .Огляд пісні і ладу,стройові прийоми на місці та у русі без зброї ,спорядження магазину к АКМ,конкурс «Влучний стрілець», надягання протигазу у складі відділення, перетягування на лямках, підтягування, «Ерудит»,конкурс вболівальників,велика заключна естафета .а ще яскраві номери художньої самодіяльності .Загалом майже 3 години справжнього свята , емоційного підйому та задоволення.

За результатами змагань журі нагородило команди кубками .Перемогу святкували учні 11-го класу, на ІІ місці учні 9-Б класу, ІІІ місце у учнів 10 класу.



Директор Багатянської ЗОШ Мінженер О.І.

.

Кол-во просмотров: 285

Комментарии