• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Військово-спортивний конкурс «А, нумо, хлопці!»

Військово-спортивний конкурс «А, нумо, хлопці!»

2014-12-05

/Files/photogallery/860/DSC09420.JPG

На виконання наказу відділу освіти № 170/О від 24.11.2014 «Про затвердження плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в навчальних закладах Ізмаїльського району», з метою посилення національно-патріотичного виховання учнів школи та з нагоди Дня Збройних Сил України в Багатянській загальноосвітній школі був проведений військово-спортивний конкурс «А, нумо, хлопці!»

В заході прийняли участь учні 9-11 класів. Програма складалась з дев’яти конкурсів.

В огляді строю і пісні як і очікувалось першими стали команда 11 класу «Сокіл». Краще стрілкові вправи виконали «Тигри» - команда 10 класу, а в перетягуванні канату перше місце виборола команда «Патріот», яка складалася з учнів 9-А класу. В конкурсі вболівальників перемогли помічники 11 класу. Самим яскравим та напруженим конкурсом стала «Велика заключна естафета» в якій учні змагались в спритності, силі, точності. За результатами змагань журі (в складі соціального педагога Маджаровій Т.М., вчителів фізичної культури Мінженер С.І., Дамаскіної Г.М.) визнала переможцями команду «Сокіл», друге місце посіла команда «Тигри», на тре тему місці команда «Патріот». Всі команди були нагороджені грамотами, а команда «Прометей» - 9-Б клас отримала грамоту за активну участь в конкурсі «А, нумо, хлопці!».

Слід відзначити плідну роботу класних керівників 9-11 класів: Лупу А.П., Арнаут О.М., Калову О.Д., Арнаут Т.І. в підготовці команд до заходу.

Кол-во просмотров: 366

Комментарии